söndag 28 september 2014

Mycket träning = mycket mat

Nu under sambons diet har det blivit lite av en tradition att vi tränar tillsammans på söndag morgon. Robbe ska köra konditionsträning varje morgon och eftersom gymmet öppnar först mitt på dagen på söndagar så blir det löpning eller cykling utomhus och det hänger jag ju förstås gärna med på. Idag blev det cykling, Robbe på sin hybrid och jag tog landsvägscykeln. Jag trodde det skulle vara för kallt för att cykla med landsvägscykeln nu men det gick hur bra som helst (var mest rädd för att tårna skulle bli isbitar för mina cykelskor är allt annat än varma) så nu funderar jag om jag borde försöka få in ett långpass på cykel ännu i höst. 


På eftermiddagen efter att jag hade spenderat några timmar så var det dags för dagens andra pass och den här gången blev det ett benpass på gymmet. Gjorde bara fyra övningar men många repetitioner och det funkade super för benen var som mos när jag skulle gå uppför trapporna från gymmet! Tyvärr kan jag ännu inte göra min favoritövningen ännu, raka marklyft, för det gör för ont i armen. Saknar verkligen den övningen, får alltid bra kontakt och grymt med träningsvärk efteråt. 


Med mycket träning blir det också mycket mat! Vi har haft foodprep-kväll här hemma idag och det blev en hel del mat (allt syns inte på bilden). Med en löpare och en bodybuildare så går det minst sagt åt mycket mat varje vecka. Jag äter fem gånger per dag och Robbe ännu fler gånger. Vi lägger helt klart största delen av våra löner på mat. Vårt kylskåp har nog aldrig varit tomt sen vi flyttade ihop och för det mesta känns det som om vi skulle behöva både större kök och kylskåp för att ha rum med allt. Men det är i alla fall underbart att resten av veckan ha mat klart och bara ta ut matlådor ur kylen när man far till jobbet, det sparar oss massor av tid!

1 kommentar:

  1. Köp överdrag ti cykelskorna! Hjälper sjukt myki! Ja cykla ju ända från mars i år (snön for ju så fort) å fast e bara va 1-2 plusgrader på morgnarna så gick e bra ti cykel då ja hadd dide överdragen. Utan dem kändes e som att fötterna sku fall av...

    SvaraRadera