torsdag 14 november 2013

Igång igen

Ikväll var första gången som jag vågade mig ut och springa efter magsjukan. Sprang 7,5 kilometer i bästa sällskapet, med Cessi och Candy, och det var skönt att vara igång igen och märka att kroppen är piggare igen! Har inte sprungit sen i lördags så jag har hunnit sakna löpningen i flera dagar! 

Cessi och Candy

Lånade ut Candy åt Cessi och vi konstaterade att man springer bättre med hund. Eller i alla fall om hunden springer rakt fram som Candy gör (för det mesta). Jag märker själv att jag lättare håller höften uppe när jag har Candy runt midjan och dessutom är det mycket roligare att springa när hon är med! Är så glad att jag har en hund som vill springa så att jag kan kombinera hennes träning med min egen. Vet inte hur jag skulle ha samvete att springa så ofta som jag gör om inte hon skulle kunna komma med eftersom hon är ganska mycket ensam när vi båda jobbar. 

Nu kvällsmat!

4 kommentarer:

 1. Jag har jätte svårt att komma mig ut i mörkret. Har börjat fundera på gymmets löpband som alternativ.

  SvaraRadera
 2. Jag brukar däremot lämna Elmeri hemma då jag beger mig ut på löplänk, men det är nog bara mitt eget fel och inte hans! Jag har bara int lärt honom hur man ska göra ;) han förstår inte alls riktigt pointen och börjar hänga efter mig och vill stanna. Hehe. Men jag ska nog lära honom i något skede också ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, han lär sig säkert om han får testa ett par gånger :) Men sen vill ju inte alla hundar springa heller och då tycker jag att dom inte måste heller :)

   Radera