måndag 10 november 2014

Veckosummering

Före jag kör igång med den nya veckan tänkte jag summera den förra träningsveckan. Jag fick äntligen en vecka där jag kunde köra precis varje pass som planerat. Totalt blev det 10 timmar träning fördelat på 5 löppass, 2 cykelpass, 2 simpass och ett pass styrketräning. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har löpningen känts super denna vecka och det gällde även för söndagens långpass. Eftersom jag missat många långpass nu igen så blev veckans långpass lite kortare än vanligt. 18 kilometer sprang jag före farsdagsfirandet och det var grått och trist ute men som tur kändes löpningen bra så vädret kvittade. 


Candy hade med sig hela stans sand i pälsen kändes det som och ännu idag är hon grå även istället för vit även om jag tvättade henne både igår efter löpningen och idag efter vår morgonpromenad. Det börjar vara dags att klippa henne riktigt, riktigt kort för annars har vi snart sand över hela lägenheten! 

Planen för den kommande vecka ser ganska lika ut som förra veckan. Siktar på ungefär samma träningsmängd och hoppas på samma fina känslan! 

1 kommentar:

  1. wow vilken grym vecka!!! skulle också vilja få till 5 löppass, måste strukturera upp träningen lite mera, och hoppas att höften är med på noterna! :) Bra jobbat!

    SvaraRadera