torsdag 6 november 2014

Snabbdistans och första trainerpassset

Igår halkade jag runt på ett löppass på kvällen. Lite taskig tajming med snabbdistans och årets första halka men det gick överraskande bra i alla fall. Hade bästa löpkänslan på länge och det var riktigt, riktigt roligt att springa lite snabbare än vad jag gjort de senaste veckorna. Jag har en liten stretchutmaning på gång och den går ut på att jag stretchar 15 minuter per dag hela november. Det är mycket stretchning i mina mått mätt så kanske det är det som har gjort att jag kunde ta ut löpsteget bättre igår. Hoppas det i alla fall för då skulle jag kanske kunna motivera mig med att fortsätta med stretchningen efter månaden är slut också! 

Trainern är äntligen på plats

Idag hoppade jag upp på trainern direkt jag vaknade. Jag har äntligen fått hem den extra delen som jag behövde och nu står trainern i vardagsrummet (så glad att sambon går med på att ha den som extra möbel här hemma!). Idag var första gången som jag testade trainern och det blev 45 minuter framför nyhetsmorgon på tvn. Höll pulsen nere på ca. 130-140 slag/minut och på så låg puls klarar jag aldrig av att springa på så jag hoppas att trainerpassen ska göra susen för min grunduthållighet! Redan imorgon tänkte jag dra ett långpass på trainern, måste bara hittat någon bra film att se på under tiden för det är ju kanske inte den roligaste träningsformen jag prövat på! 


4 kommentarer:

 1. Om trainern upplevs som tråkig kan jag tipsa om cykelträning I Botniahallen nu på söndag 9.11 kl. 14:30 - 17:30. Även 16.11 samma tid är reserverat för cyklister. Tiden går fort när man är ett stort gang cyklister. Det finns rum för alla, de snabbare använder innerbanorna och de långsammare använder ytterbanorna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört om cykelträningarna i Botniahallen och funderat på det men nu när jag har lagt pengar på en trainer så ska jag banne mig använda den också ;)

   Radera
 2. Härligt att du är igång med trainern :) jag hoppas göra min premiär på söndag, måste bara fixa ihop den först :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul att du också köpt en trainer! :) Hoppas på snabba cykelben nästa sommar :)

   Radera