onsdag 4 december 2013

Vilovecka på gång

Denna vecka är lugnare träningsmässigt sett. På måndagen vilade jag helt och det var så skönt med en vilodag efter sju dagar träning i sträck. Igår var det däremot dags för träning, började morgonen med ett styrkepass på gymmet. 

Helt ensam på gymmet 06.30 på morgonen

Idag efter jobbet bytte jag om till löparkläder och mötte Johanna för ett pass. Vi har inte sprungit tillsammans på evigheter och dagens 11 kilometer försvann i ett huj. Om någon har missat så har Johanna just nu en adventskalender på sin blogg och hon lottar ut fina priser varje dag. I första luckan fanns ett par kompressionsstrumpor från gococo och jag vann! Helt otroligt eftersom jag aldrig vinner i lotterier vanligtvis.


Strumporna var jätte fina, möjligtvis skulle de ha kunnat vara en storlek mindre men de var sköna i alla fall och de åkte på direkt jag kom ur duschen. 

1 kommentar:

  1. Di kan ju funk bra ti spring me om di e i största lage, strumpor som e lite mindre funkar bättre som återhämtning (så riskerar int man att e blir för stor kompressionseffekt). Åså får du trän vaderna meir bara ;)

    SvaraRadera