måndag 9 december 2013

Måndagskläder och måndagsträning

Idag var det -13 grader när jag skulle ut och springa och jag fick leta igenom träningsgarderoben efter varma löpkläder. Konstaterade att det är ingen liten mängd kläder man ska ha fram och på sig.

Dagens hög av löparkläder

Sportbh, underställströja i merinoull, kortärmad tröja, jacka, reflexväst, merinoshorts, underställsbyxor, tajts, sockor, en bandana till huvudet, en bandana till halsen och så vantar. Pust! Nästan så att påklädning räcker som uppvärmning.

Dagens påpyltade löpare

När jag var klar mötte jag pappa och så sprang vi 12 kilometer tillsammans. Jag var på gymmet imorse före jobbet så det passade bra med ett lugnt återhämtande löppass efter jobbet. Annars så ser jag framemot att så småningom dra ner på antalet pass styrketräning. Har i princip haft konstant träningsvärk i flera veckor nu (gick ju från noll pass styrketräning till 3ggr/vecka) och jag saknar känslan av att springa på riktigt lätta ben! Men om det kan hjälpa mig att springa snabbare i sommar så är det helt okej att benen känns tunga en tid!

2 kommentarer:

  1. Haha! Ja men verkligen! Men är uppvärmd och klar när påklädningen är över! Men jag tycker ändå lite extra om sådana här löppass!

    SvaraRadera