lördag 7 december 2013

Helt slut

Det var inga fina ord som kom ur min mun idag under långpasset. Det snöade non-stop här hela gårdagen och även om vägarna plogades någon gång igår så var de idag igen helt igensnöade. Dagens pass blev med andra ord mera snöplums än löpning. 


Benen blev trötta väldigt fort och med tanke på hur ansträngande det kändes så borde tempot ha varit mycket snabbare än dagens 05:44min/km... Hittade aldrig den rytm jag brukar ha på långpass, då benen bara rullar av sig själv. Vanligtvis njuter jag väldigt mycket av långpass men idag väntade jag bara på att det skulle ta slut!


Det enda positiva med dagens pass var ett det var ett kort långpass, 18 kilometer stod på schemat eftersom jag har vilovecka nu och det är jag så tacksam över! Skulle aldrig ha orkat springa 25 - 30 kilometer i dagens före. Eller fysiskt skulle det ha gått men psykiskt så räckte det med att vara arg i 18 kilometer! Nu tänker jag inte röra en fena resten av dagen! Ska bara ta mig hem till mammas och pappas där också alla mina syskon och syskonbarn är och sen ska jag mysa resten av dagen och njuta av att löpningen är över för idag!

2 kommentarer:

  1. Bra kämpat i snön! Tänk på att snö ger ännu starkare ben (och pannben) hehe. Grymt bra jobbat!!

    SvaraRadera
  2. Äh, vi sku ha fari ilag! E lättare ti svär tisammans :P

    SvaraRadera