onsdag 31 december 2014

Ett halt avslut

Årets sista dag är här och jag var uppe tidigt för att i lugn och ro hinna springa ett sista pass före jobbdagen börjar.
Klara färdiga spring!

Underlaget var allt annat än optimalt för löpning idag, snön håller på och smälter och på de flesta ställena var vägen en isbana istället för väg. Både jag och Candy halkade omkring och som tur hade jag inte planerat in något hårdare pass utan kunde ta det lugnt och hålla koll på var jag satte ner fötterna. 


Efter att ha gjort otaliga ninjarörelser för att inte falla så låg jag ändå till sist på marken. Landade som tur på vänster sida och vänster armbåge istället för höger. Har ännu lite ont i höger armbåge så jag gissar att det skulle ha gjort ordentligt ont att landa på den. Nu klarade jag mig utan något värre och Candy tyckte som vanligt att det var kul när jag plötsligt låg på marken. Hon verkar tro att det är en lek och kommer alltid fram och hoppar lite på mig om jag vurpar. 
Den här tian fick avluta mitt träningsår och nu ser jag framemot 2015! 

4 kommentarer:

 1. Tuuur att du landade med hälsan i behåll ♥
  Gott Nytt År Heidi!

  SvaraRadera
 2. Så imponerad av folk som stiger upp tidigt för att träna... Hur mkt jag än älskar att träna tvivlar jag på att jag kommer att bli en sån, tyvärr! :)
  Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men istället tränar jag ju väldigt sällan på kvällen som de flesta andra gör.:) Hoppas ditt nya år har startat fint!

   Radera