torsdag 11 december 2014

Löpning i regn

Regn, storm och så lite regn igen. Inte det väder som man önskar sig i december precis men just idag hade jag faktiskt inget emot att ge mig ut på en löptur fast det regnade ordentligt när jag vaknade. Ibland kan det vara riktigt skönt med löpning i regn och oväder. Åtminstone blir känslan efter passet ännu bättre sen. Idag blev det 8 kilometer löpning och jag sprang på lätta ben. 


Mitt löpsällskap var inte lika taggad på löpning som jag var. Candy har aldrig tyckt om regn eller blåst och därmed sprang hon mest bakom mig idag och hade inte bråttom någonstans. Allra minst i duschen sen efteråt vilket är ett måste nu efter varje löptur eftersom hon har med sig halva Vasas sand in i vår lägenhet. Och hur jag än duschar och torkar henne efteråt så är vår lägenhet ändå en enda stor sandlåda just nu! 2 kommentarer:

  1. Candy är SÅ gosig! Fast jag känner igen detdär med sandlåda inomhus ;) Ruskväderslöpning är härdande på ett häftigt sätt, jag gillar när det nyper i kinderna!

    SvaraRadera
  2. Hon e nog en riktigt gosboll jo :) Fast just nu skulle det vara lättare med ett marsvin eller dylikt som inte ska ut i slaskvädret hela tiden :D

    Ja man känner sig härligt levande när jag springer i oväder :)

    SvaraRadera