lördag 22 mars 2014

Långpass och lunchdate

Idag, precis som måndag till fredag varje vecka så väckte min klocka mig kl. 6. Först morrade jag åt sambon för att han ställt klockan så tidigt men så kom jag på att det var jag själv! Det var nämligen dags för långpass! Laddade med gröt och lite efter åtta begav vi oss av jag och Candy (som jag fick dra upp ur sängen). 


Fick springa i ett underbart solsken och jag hade ganska pigga ben också. Bara höger ljumske som drar ihop sig direkt jag springer! Hoppas på att nästa veckas massage ska reda upp den saken. 25 kilometer sprang jag ihop idag och var skönt trött när jag kom hem. 

Anledning till det tidiga morgonpasset var att jag stämt träff med Eva. Vi åt lunch på raw food restaurangen Raawka och det var underbart gott! Ni får inte missa den restaurangen om ni tycker om den typen av mat! 

Lunchbuffé på Raawka 

Vi har inte hunnit setts på länge jag och Eva så vi hade massor att prata om. Massor av träningsprat blev det förstås och vi funderade även på en gemensam marathonresa i höst. Härligt lördagsprogram!

2 kommentarer:

  1. Hej ! Finns det nån sida där man kan hitta olika tävlingar på ? för min dotter (18år) är intresserad av att springa halvmaraton i sommar ev också 10-16 km sträckor?

    SvaraRadera
    Svar
    1. http://www.juoksija-lehti.fi/Tapahtumat/Juoksukalenteri.aspx Här kan ni söka på halvmarathon och andra tävlingar i Finland! :)

      Radera