måndag 10 mars 2014

Good to be back!

Idag var det äntligen måndag (ja, jag tycker om måndagar) och äntligen dags för Raska Fötter. Jag hade inte sett "mina" löpare på två veckor eftersom vi först hade sportlovspaus och förra måndagen var jag sjuk så det kurstillfället ställdes in. Men idag så! 

Det var 22 glada löpare som dök upp idag och efter uppvärmning övade vi på löptekniken i nerförsbacke. Ofta tränar man backintervaller uppförs men glömmer bort nedförslöpningen och det behövs också tränas på så att man får ut så mycket som möjligt av nedförsbacken och inte bromsar farten. Sedan blev det ytterligare 30 minuter löpning och cirkelträning för höftpartiet. Härlig måndagskväll i löpskorna! Jag blir lika imponerad av deltagarna varje gång och det är så roligt att löpare på olika nivåer kan fungera så bra ihop och alla kämpar och hejar på varandra. Det ger också mig som ledare för gruppen massor av motivation! Löpning har verkligen förmågan att föra samman människor tycker jag.


3 kommentarer:

 1. Att göra som på bilden, vore härligt. Kanske ska långsamt försöka få in det i min löpning!

  SvaraRadera
 2. Jag var där igår, men jag hitade er inte :( så jag missade hela passet. Kan du berätta exakt var och när ni ses, så skall jag komma med nästa gång igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag tänkte faktiskt på dig igår men visste inte hur jag skulle kontakta dig eftersom jag inte har din e-mail. Från och med nu samlas vi vid Smedsby-Böle lågstadie skola! Om du anmäler dig till kursen så får du alla mina meddelanden om eventuella ändringar till din mejl!

   Radera