fredag 7 mars 2014

Det fick räcka nu

Igår var det över en vecka sedan jag tränade sist! Av dessa åtta dagar har jag haft feber sju dagar och ni anar inte hur trött jag är på att sitta inne i vår lägenhet! Det var skönt i max två dagar, sedan bara jobbigt. Jag har aldrig varit bra på att göra ingenting. Får spunk när jag har tråkigt och känner ett stort behov att göra något radikalt, typ flytta (förklaringen till varför jag bott på 7 olika ställen de senaste 5 åren) eller tatuera mig. Den här gången var det väldigt nära att jag klippte pannlugg åt mig själv med kökssaxen. 

Men igår fick jag äntligen återvända till jobbet och se andra människor, otroligt! Och eftersom jag kände mig så pigg hela gårdagen så bestämde jag mig för att börja fredagen genom att återvända till löpskorna! 

Tassade iväg 6.15 och fastän det var mörkt och regnade så var det så skönt med ordentligt med frisk luft och att röra på benen! Sprang 8 lugna kilometer som mjukstart och nu hoppas jag att flunsan är helt borta så att jag får springa imorgon igen! 


Enda fördelen med att inte ha sprungit på länge är att jag inte heller har blivit tvungen att duscha Candy varje dag. Hon hann faktiskt nästan bli vit på nytt under den senaste veckan. Men efter morgonens löptur är hon beige/grå igen, även efter en dusch...

1 kommentar:

  1. Härligt att du fick springa igen!
    Själv försöker jag bli av med en envis förkylning, har inte tränat på en vecka så känner det där krypet i benen!

    SvaraRadera