måndag 3 mars 2014

Ett hej från sjukstugan

Idag hade jag hoppats på att både kunna jobba och träna men eftersom febern biter sig kvar så fick jag skippa båda. Tråkigt att vara sjuk. 

Sambon har också feber ännu så vi har ju åtminstone sällskap av varandra. Candy är nöjdast av oss alla och bäddar glatt ner sig varje gång någon av oss vilar på soffan. 

Jag hade i början en idé om att förkylningsdagarna skulle vara en passlig tid att passa på att stretcha och mjuka upp kroppen, kanske till och med yoga lite försiktigt. Men förstås har jag ännu inte stretchat en enda gång under de dagar jag har varit hemma!! Istället har jag mest sett på tv-serier och ätit onyttiga saker.

8 kommentarer:

 1. Äsch då, inte alls roligt med förkylning och feber! Tyvärr går det ju inte att helgardera sig mot dessa sjukdomar oavsett hur man än försöker. :(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej tyvärr inte. Men hellre nu än nära något viktigt marathon!

   Radera
 2. äh, trist att det håller i :( vila ordentligt o börja försiktigt sen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det verkar vara en seg förkylning (om det nu kallas det när man bara har förkylning).. Just nu kan jag börja hur försiktigt som helst bara jag får börja snart! :)

   Radera
 3. Usch. Krya på dig! (Candy är så söt :D )

  SvaraRadera
 4. Jag har också varit förkyld i snart en vecka. Trodde att det var över efter veckoslutet, men nu sitter jag med ytterjacka på inne och fryser, igeeeen! Så attans tråkigt. Och tänker inte ens gå in på vad jag ätit den senaste veckan... Hoppas ni kryar på er!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch!! Jag försökte vara i jobb idag men fick ge mig när febern steg under förmiddagen. Så nu ligger jag i soffan igen. Och kosten ja, vet inte varifrån dessa cravings kommer när man är sjuk? :D Krya på dig!

   Radera