fredag 7 februari 2014

Plågsamt

Flyttade den tänkta morgonträningen till eftermiddagen istället eftersom jag ändå skulle till gymmet på massage. Hann med 60 minuters styrketräning för ben, rumpa och core före det var dags för massage. Och vilken massage det blev! Massören fokuserade på området från knäna upp till nedre delen av ryggen och maj gaad vad det gjorde ont! Det var nog inga fina grimaser hon fick se när hon masserade mina framlår och höfter...

Men som vanligt så kände jag direkt efteråt hur gott massagen gjorde och jag rekommenderar alla kvinnor i Vasa att gå till Tiina på LadyLine om ni vill ha bra massage! 


Förutom träning och massage så har jag också bakat idag. Morotskaka åt mamma och så Candycakes! Har sett en bild på "pupcakes" flera gånger nu och idag gjorde jag en egen variant. Och stackars Candy fattade inte alls varför hon  bara skulle vara med på bild och inte fick smaka på samma gång.  

4 kommentarer:

 1. Haha, den som inte plågas under massagen går inte på RIKTIG massage! :D jag har nu gått varannan vecka ungefär, lika hemskt varje gång! han tar riktigt på djupet, huj! Men det hjälper, senast var jag långt ifrån gråten ;)

  SvaraRadera
 2. Jag måst SÅ testa på att göra Elm-cakes ;)

  SvaraRadera
 3. Bra grej med massage alltså... Det behövs nog! Det är nog mer än ett år sedan jag masserades, snart dags igen tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Ett stort gilla till Candycakesen :)

  SvaraRadera