lördag 25 oktober 2014

Segt

Tyvärr är det så att min förkylning inte riktigt vill släppa taget helt om min kropp. Tränade ju från början av veckan men under ett gympass på torsdagen så kände jag att jag inte är helt hundra än. Pulsen steg ovanligt högt under lätta övningar och jag känner helt enkelt att jag inte är redo för att träna ännu. Vill verkligen inte dra på mig något värre så nu kommer jag att vila resten av veckan. Hellre lite extra vila nu för att vara på säkra sidan än att vara sjuk i flera månader. Både chlorella och macapulvret har funnits en tid i skåpet och lämnat dit eftersom det smakar så äckligt. Men nu åker det ner igen oberoende hur äckligt det smakar. Det är dags att boosta kroppen ordentligt och bli av med den här sega flunssan en gång för alla! 

8 kommentarer:

 1. Det låter vettigt. Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen seg influensa denna höst. Det känns bättre i några dagar å sedan är det sämre igen å så håller det på - suck. Det är säkert inget du blir piggare av att höra men för mej tog det ca 5 veckor ! Men jag misskötte mig ganska rejält o joggade på som vanligt typ varannan dag fast benen var tunga som bly. Jag skulle ju på ett sista maraton för säsongen - men det blev nog DNS då dagen D kom. Krya på dej !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åo nåo! Hoppas verkligen inte att det ska ta 5 veckor.. Börjar vara riktigt trött på att inte kunna träna! Synd att du inte fick springa ditt marathon, men vi hinner med många nästa säsong istället! :)


   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Det börjar äntligen se lite ljusare ut :)

   Radera
 4. Krya på dig!! Tråkigt med sega flunssor. Annars, har hört mycket om att folk tycker maca smakar äckligt men har alltid lagt det i mina smoothisar och aldrig känt av smaken. Blandar det med sojamjölk, bär, proteinpulver och ibland även banan. Hur gott som helst! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur mycket lägger du då? Jag har också gjort smoothie med ungeför 1 tsk maca och jag känner nog av smaken. Och det förstör nästan smoothien så nu har jag bara blandat det med vatten och sen svalt det så fort som möjligt :)

   Radera