tisdag 1 april 2014

Här är jag!

Det blev en liten bloggpaus tydligen... Eftersom jag inte fick träna så hade jag inte heller så mycket blogginspiration. Helgen blev ändå hur bra som helst, fick ju några extra timmar när båda långpassen som jag planerat blev avbokade.

Men nu är jag igång. Igen! Känns som om den här våren mest har bestått av avbrott och comebacks. Igår måndag inledde jag träningen med ett pass med Raska Fötter gänget. Jag märkte redan då att mina ben var väldigt pigga så idag efter jobbet släppte jag löst benen på ett tröskelpass. Började med uppvärmning och lite rörlighetsövningar och sedan var det dags för 8 km tröskel precis som för någon vecka sedan. Idag fanns det ändå mer fart i benen och medeltempot på 8km landade på 04:46min/km och det kändes ändå lättare idag än sist!


Jag har ägnat mycket tid åt stretch, foamroller och massage med golfboll de senaste dagarna och det är säkert en anledning till att jag hade mycket mera kraft i steget än vad jag har haft senaste tiden.

Det här pannbandet hamnade i min shoppingväska idag. Svartvitt och stjärnor är för mycket jag för att jag skulle ha kunnat låta bli. Och pannband kan man inte har för många av när man springer nästan varje dag! 

4 kommentarer:

 1. Vad snyggt pannband, habegäret vaknar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Jag ville ha ett i varje färg!

   Radera
 2. Känner igen mig, tråkigt att både läsa och skriva när en inte själv tränar!

  SvaraRadera