måndag 28 april 2014

Fin helg

Om jag får välja så vill jag att alla helger i sommar blir som den här helgen. Det blev en härlig blandning av träning, villaliv, mys och aktiviteter!

Cessi in action

Började lördagen med årets premiärtur på landsvägscykeln. Jag och Cessi cyklade till Kyrönjoki där pappa sprang halvmarathon. Solen sken och vi fick cykla största delen brevid varandra på fina cykelvägar och därför hade vi möjligheten att prata med varann nästa hela vägen. Det är så jag gillar att cykla! Speciellt med Cessi så är det inte många minuter som det är tyst! 

Pappa och hejarklacken

Efter dryga 50 kilometer cykling var vi framme och fick heja på pappa de sista kilometrarna på hans halvmarathon. Det var första tävlingen för honom i år och han sprang in på fina 1h51min! Det var meningen att jag själv skulle springa också men efter min förkylning som ännu känns lite, lite av så fanns inte den möjligheten. Men det ryckte nog i tävlingsnerven när jag fick se alla glada löpare som sprang! Men nästa år ska jag vara på plats igen! Vi packade sedan in cyklarna i pappas bil och fick skjuts hem.

Mot Bergö! 

 Lördagskvällen och söndagen spenderade jag och sambon sen på villan. Bastu, mat och räfsning. Underbart att kunna inleda villasäsongen så pass tidigt på året!

Jag skulle inte ha något emot att vakna till den här utsikten varje dag

På söndagkväll sprang jag också en kort runda på 6 kilometer. Det märks fortfarande på andningen att jag haft en ordentlig förkylning men jag hoppas ändå kunna träna som normalt denna vecka. Först ut blir det säsongsavslutning med Raska Fötter gänget ikväll!


'2 kommentarer:

 1. Wow vilket härligt veckoslut :)

  Kommer fortfarande ihåg min halvmaradebut i Kyrönjoki ifjol då vi High5:ade! Synd att man missade det (hastän det var ett medvetet val) i år men det kommer lite för tätt inpå HCR som är enbart om två veckor. Har annars anmält mig till Munchen Marathon nu. Har för mig att du nämnt det någon gång tidigare här på bloggen att du eventuellt vore intresserad av det eller loppet i Amsterdam.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo Munchen är ett alternativ, vi har bara inte bestämt oss ännu. Men kul att du ska di6t :) Jo jag tänkte faktiskt på vår high5 förra året nu när jag tittade på loppet i lördags! Det var kul! :)

   Radera