torsdag 16 januari 2014

Saker jag inte visste att jag behövde...

...förrän jag träffade min sambo:


1. Aminosyror. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om olika kosttillskott (främst på grund av att de flesta innehåller sötningsmedel som jag försöker undvika) och har klarat mig bra utan hittills. Men när jag tränar styrketräning på morgonen så kan jag hålla med om att det är klokt att ta aminosyror eftersom jag inte äter frukost före mina pass. 


2. Dragremmar. Har problem med att skivstången glider ur händerna under vissa övningar, som till exempel raka marklyft, men idag var vi till Fitnesstukku efter dragremmar åt mig och förhoppningsvis ska det bli bättre med hjälp av dem. Väldigt frustrerande när kroppen skulle orka mera men skivstången glider ur greppet! 

7 kommentarer:

 1. Jag har exakt likadana lyftremmar.. :) hade samma problem som dig, så fort jag försökte lyfta lite tyngre gled stången ur händerna.. SÅ enkel produkt som ger så fruktansvärt bra stöd / hjälp i speciellt marklyften :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska testa mina imorgon, hoppas de funkar lika bra för mig också :)

   Radera
 2. Dragremmar skulle jag också verkligen behöva. Har inte kommit mig för än att köpa dem... Kanske dags nu då. :) Och tack för namnet, har länge funderat vad de kallas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om de hjälper så är de verkligen ingen dyr invstering, 9,90 på fitnesstukku store :)

   Radera
  2. Tack. Trodde inte de skulle kosta så lite. Måste nog kika in där snart!

   Radera
 3. Dragremmar vore verkligen bra! Dock lyfter jag inte så ofta, eftersom jag endast gör det då jag tränar tillsammans med sambon, och det blir inte så ofta. Idag ska vi dock träna tillsammans, men idag är det knäböj (HJÄLP!) som gäller.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag lyfter vanligtvis inte heller så ofta men det har blivit ofta nu när jag inte springer. Och förhoppningsvis orkar jag fortsätta sen också :) Hoppas benträningen gick bra!

   Radera