onsdag 22 januari 2014

Jag sprang!!

Idag har jag haft små fjärilar i magen hela dagen. För att springa! Då är det länge sedan man sprungit!

Men efter jobb och middag var det äntligen dags! Jag vågar mig inte på att springa på halt underlag ännu så jag och pappa for till Botniahallen istället.

Värmde upp med 1 kilometer löpning. Så sjukt härligt att få springa!! Men jag höll hela tiden koll på ljumsken: hur känns den. Sedan fortsatte vi med löpskolning i ca. 15 min och avslutade med 30 minuter löpning. Det gjorde aldrig ont i ljumsken men det finns en sorts stelhets känsla i höften som jag vet att inte ska vara där så helt bra är det ännu inte. Men känns det inte värre imorgon så ska jag försöka springa 3 gånger per vecka. Hälften mindre än vanligt men det skulle vara ett steg på vägen i alla fall. 

En väldigt lycklig löpare! 

6 kommentarer:

 1. Jee! :) Får man förresten fråga, blev du opererad i just ljumsken eller?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart att du får fråga :) Jag blev opererad just under och just ovanför ljumsken, under för att ta bort ett födelsemärke och ovanför för att de tog bort 15 lymfkörtlar. Jag känner ännu av det övre operationsstället eftersom de "grävde" ganska mycket bland muskler och nerver men de problem jag har nu borde inte ha något med det att göra :)

   Radera
 2. Grattis! Jag kan förstå att det känns roligt att kunna börja springa igen.

  Rune Paro

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Rune! Det känns underbart!

   Radera
 3. jeee! ta det lugnt bara, sakta men säkert!(säger det som en påminnelse till mig själv också..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tror vi får påminna varandra att skynda långsamt! :)

   Radera