fredag 28 augusti 2015

Höst och nystart

Hösten har alltid funkat som en nystart för mig. Har alltid mest energi när hösten kommer och känner mig så inspirerad att börja med nya projekt när det blir augusti och september. Ofta vill jag också ha förändring, det kan vara förändring av hårfärg, kost, träning, inredning eller vad som helst. Skulle jag inte bo med en som avskyr att flytta så skulle jag antagligen flytta varje höst...

Den här hösten kommer att innebära en förändring av det större slaget, för om en dryg vecka byter jag nämligen arbetsplats. Ska lämna välbekanta, trygga sportbutiken med produkter som jag använder dagligen själv till att börja i en bransch som är helt ny för mig. Lär bli spännande och utmanande och jag väntar med lite skräckblandad förtjusning. 

Hursomhelst så innebär nytt jobb nya arbetstider och istället för att komma hem närmare halv åtta så kommer jag istället att komma hem lite före klockan 17! Vilken lyx! Igår slutade jag också 17 och det är ju fantastiskt vad man hinner med! Hann äta, slappa, plocka undan, umgås med sambon och hunden före klockan blev 19 och jag skulle springa intervaller med Cessi. Dessutom hann jag ännu med yoga och några avsnitt Friends efter löpningen. Sådana här kvällar kan jag absolut vänja mig vid!Vi sprang uppvärmning, 6 x 1 kilometer med 2 minuter ståvila och så nerjogg på det. Super skönt springväder igår kväll och vi fick till ett riktigt bra intervallpass! 

3 kommentarer:

  1. samma här! älskar hösten å allt som kommer me den, min energidepå är fylld till max I oktober! denhär tiden börjar jag oftast med nåt nytt.

    spännande med nytt job! tummen upp för dig :)

    SvaraRadera
  2. Kul.Var jobbar du nu då?

    SvaraRadera