måndag 18 maj 2015

Vårens första cykelrunda!

I fredags fick jag äntligen ett mycket efterlängtat paket, nämligen min nya cykel! Killarna på företaget som importerar Felt hade varit snälla och monterat ihop min cykel så enda jag behövde göra var att lägga fast pedalerna och justera sadel och styret så att de passar min längd. 


På söndagmorgon kom jag mig äntligen ut på premiärtur och wow vilken känsla! Jag trodde inte det skulle vara så stor skillnad på en landsvägscykel och en triathloncykel men det var det nog! Jag har aldrig trivts riktigt, riktigt bra på min Cannondale men nu fick jag en riktigt fin känsla direkt och det kändes som om jag flög fram! Egentligen gick det nog inte så mycket snabbare än det brukar men det kändes mycket bättre! 


Cyklade 52 kilometer innan jag var hemma igen och jag hade ett stort leende på läpparna hela vägen! Lite ont fick jag i nacken så jag ska testa att justera cykeln ännu för att hitta en ännu bättre körställning. Egentligen skulle jag vilja göra en bike-fit men det ryms inte med i budgeten just nu så jag får helt enkelt testa mig fram! 

2 kommentarer:

  1. Vilken fräsig ped! e komber ti ga hårt me hande :)

    SvaraRadera