fredag 15 augusti 2014

Ironman Kalmar support crew

Just nu befinner jag mig i Kalmar. Är här med pappa och äldsta brorsan. Brorsan ska imorgon köra sin första Ironman imorgon och jag och pappa är med som supporters. Det är en härlig Ironman stämning i hela Kalmar just nu och det ska bli grymt kul att följa brorsan och alla andra imorgon!


Jag, brorsan och hans triathlon-cykel. Efter att ha sett alla snygga cyklar här är jag mycket sugen på att uppdatera Cannondalen mot en bättre cykel. 


Sprang en fin morgonjogg med pappa imorse, 7km och armen kändes bättre redan! 

5 kommentarer:

 1. Heidi, vill du sälja din cykel och uppgradera den till något snitsigare skulle jag vara intresserad av att köpa din gamla :D Tror vi är ungefär samma längd? Och skulle vela ha en första cykel att komma igång med lite.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror också vi är ungefär samma längd (jag kommer mig just och just över 160cm) så cykeln skulle säkert passa dig! Ska fundera lite på cykelbytet och så får du ha första tjing på cannondalen :)

   Radera
  2. Okej nå du får lägga till 5cm, för jag borde vara dryga 165cm över markytan MEN om din cykel är S-modell (ramen 50-52 cm) borde den ju vara passlig :-). Har dessutom mycket kortare underkropp jämfört med överkroppen så den borde passa mina korta ben.

   Hör av dig om du vill sälja. Är sugen på en cykel men vill helst börja med en begagnad och har hållit utkik efter en rätt länge.

   Radera
 2. Jag är också intresserad av din cykel,

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, jag kan höra av mig om jag säljer och Heidi inte ville ha den (eftersom hon kommenterade först) :)

   Radera