fredag 2 maj 2014

Knakelibrak

Förmiddagens löprunda blev en riktigt skön en! Först 9 kilometer i den takt som kroppen tyckte var passligt och sen 5 sista kilometerna gick alla under 05:00min/km.


Vi var ute och upptäckte lite nya löpvägar jag och Candy. Alltid skönt med lite annat än bara asfalt! 

Efter dusch och lunch cyklade jag sedan iväg till osteopaten. Berättade om mina problem med vänster fot och underben och han kollade igenom kroppen och konstaterade ganska snabbt att ryggen var sned och måste knäckas upp + att min hälsena var väldigt stel. Han började med att massera och fick uppmjukat hälsenan väldigt bra. Sen tog han i och knakade ryggen och fötterna och det var inga små låsningar som han fick upp i höger sida av ryggen och vänster fot, inte konstigt att jag har haft känningar i foten! Dessutom fick jag stränga order om att skaffa hålfotsinlägg. Jag har varit motsträvig till detta ganska länge nu men nu antar jag att jag får ge med mig. Det var redan tredje personen som konstaterade att jag borde ha hålfotsinlägg för att inte få mera problem med ben och rygg. Och eftersom jag vill att allt ska hända direkt så har jag redan beställt en tid till en fotklinik och fick tid redan på måndag. Nu tänker jag hållas skadefri!

4 kommentarer:

 1. Hörs ända hit hur det knaxar till. Men det brukar kännas väldigt skönt efter sådant. Borde ta mig till naprapaten också... får ofta låsningar i höft/ bäcken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det kändes mycket bra efteråt!

   Radera
 2. Vem va du till? Ja sku å vill fösök få åpp ryggen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mikael Bäck på Comfort Salon!

   Radera