fredag 16 maj 2014

Intervallfredag

Det känns som det är länge sedan jag har sprungit ett pass med långa intervaller så det passade riktigt bra med ett sådant pass idag fredagen till ära. Eftersom jag är ledig idag hade jag dessutom möjlighet att springa på förmiddagen. Blev dock lite för ivrig på att städa ur skåp så det tog längre än tänkt innan jag kom mig ut så jag hann bli lite hungrig men kurrandet i magen slutade när jag efter 2 lugna kilometer körde igång med intervallerna. 

Planen var 4 x 2km i 04:38min/km men glädjande nog gick det snabbare än så! 04:32min/km - 04:32min/km - 04:35min/km - 04:36min/km och sen var det klart! Försökte titta bakåt i träningsdagboken men hittade inget pass där jag sprungit 2kms intervaller (fast jag vet att jag gjorde det ifjol) så jag har inget att jämföra tiderna mot men det kändes i alla fall super bra! 


Funderade en stund på att lämna Candy hemma idag eftersom hon kan tycka att det är tråkigt och dumt att springa av och an på samma sträcka så som jag gör på intervaller men som tur tog jag med henne! Hon hade minst lika mycket energi som mig idag så vi var ett perfekt intervall-team!

4 kommentarer:

 1. Heidi, har du något tips om hur man bör ladda inför ett maratonlopp? Räcker det men en pasta kvällen innan, borde man dricka energidrycker eller hur gör du exakt? Vad har funkat bäst för dig? Tips mottages gärna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Självklart ska du få tips! Jag ska skriva ett inlägg om detta imorgon :)

   Radera
 2. härligt med intervallfredag! :) snabb du är!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intervallfredag är bästa fredagen :D

   Radera