lördag 12 december 2015

Ett hej

Hej hallå! Det var verkligen länge sedan jag skrivit här på bloggen och jag vet heller inte om jag ska skriva i fortsättningen. Ska ge det en chans nu och så får vi se vad som händer!

Vad har hänt sedan sist då? Inte så mycket, jag springer mycket ännu. Ligger på 75-95km/vecka och det känns faktiskt riktigt bra. Återhämtar mig bra mellan passen och har fått till några riktigt guldkorn till pass nu som då. Ena höftböjaren gnällde för ett par veckor sen men annars hålls kroppen hel. Testade med lite olika behandlingsmetoder för höftböjaren men det ville inte släppa förrän jag bytte skor, så nu springer jag i Adidas igen och har inte ont någonstans! 


Ikväll ska vi ha julfest med jobbet och jag stuvade omkring lite i träningsschemat så att jag skulle kunna ta en vilodag imorgon eftersom jag gissar att det blir ganska sent ikväll. Avslutade alltså träningsveckan idag lördag och det gjorde jag genom att springa ett pass på 24 kilometer i 05:34min/km. Riktigt skönt långpass och förutom snön som fattas så var det underbart att få springa i solen! Det gör jag alltför sällan annars!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar