måndag 21 december 2015

Tuff vecka förbi

Veckan som gick så sprang jag mest vad jag någonsin sprungit på en vecka i mitt liv. Jämna 100 kilometer kom jag upp i och egentligen så är rubriken lite missvisande för veckan kändes egentligen inte så tuff. Varje pass kändes bra och på lördagen sprang jag 10 kilometer på 45min38sek vilket är riktigt bra för mig och riktigt bra efter många dagar med mycket löpning. Även veckans längsta pass på 26 kilometer fick jag springa på relativt pigga ben. Känns som om jag har ett bra flow just nu!


Hade en härlig känsla på lördagens tia. 04:35min/km kändes lätt och fint och skulle underlaget ha varit lite bättre (nu var det isigt) så skulle det säkert ha gått att trycka på ännu lite mera. 


Jag springer för det mesta själv men den här veckan har jag fått sällskap både av Cessi (på bilden) och Jutta under vissa pass och det var skönt med sällskap under en vecka med många kilometer!


På söndag bjöd Jessica på en helt underbar brunch och veckan som kommer så blir det mer sånt! Har fått lite julledigt från träningen (3 dagar i rad) av coachen och det passar perfekt nu under jul! Mera tid för familj, kompisar och mat! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar